fredag 14 maj 2010

Intensiv vecka

En mycket intensiv vecka går mot sitt slut. Har faktiskt inte ens hunnit titta på mailen som jag ska.
Förra lördagen gifte vår dotter sig och det tog ett par dagar innan vi återhämtat oss.

Under veckan har det varit budgetberedning. Alla nämnder har presenterat sina verksamheter och hur de ser på sin tilldelade ram. Kan konstatera att social och arbetsmarknadsnämnden har problem att klara sin budget. I övrigt skulle kommunen behöva spara en del. Det är inte rimligt att vi förbrukar över 100% våra skatteintäkter och stadsbidrag. Att leva över sina tillgångar är inte hållbart i längden . Det har vi den senaste tiden sett på Grekland.
Nu har ju Lidköping en ”flytväst” som gör att vi håller oss flytande och det är ju kapitalet som varje år förstärker vår driftsbudget.

Det mest ovanliga dessa dagar var väll annars att det var med en journaliststuderande som var med. Hon gör en dokumentärfilm om Hedvall. Så kameran var riktad mot honom hela tiden, men många ord blev det inte. Så det lär väl bli en riktig actionfilm. Syftet fick vi aldrig veta men det måste väll vara så att Hedvall har kvalat in bland de största i vår tid.
Bosse E. som är öppenhjärtig och bjuder på sig själv sa att han inte vågade lyssna på deras kongress under den gångna helgen, för han ville inte höra vilka dumheter som kunde sägas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar